Teatre familiar de Festa Major amb ‘ El pot petit en concert ’

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Teatre familiar de Festa Major amb ‘ El pot petit en concert ’

Una de les novetats d’aquest any en el marc de la Festa Major és ‘El Pot Petit en concert’, una de les activitats més destacades per al públic familiar. L’espectacle tindrà lloc el pròxim dimarts 20 d’agost a les 7 de la tarda al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.

‘El Pot Petit’ és caracteritza per ser festiu i familiar, combinant la música, els titelles i les danses. En el concert es pot gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l’escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, saxo, trombó, titellaire i veus; i escoltar les cançons de diversos estils musicals que formen part dels tres discos amb temes propis: “Canta amb el Pot Petit”, “Ritmes i Rialles” i “A l’aventura!”. El seu objectiu és fer passar a petits i grans una molt bona estona.

El pot petit en concert
Teatre familiar de Festa Major amb ‘ El pot petit en concert ’ Una de les novetats d’aquest any en el marc de la Festa Major

En el contingut teatral hi trobem la Jana i en Pau juntament amb al seva banda musical, tots ells proposen “que no quedi cap nen i nena, cap mare, pare, avi i àvia i animals haguts i per haver, sense poder viure una aventura. Res de quedar-se tancats a casa i davant d’una pantalla, toca sortir i compartir noves aventures d’en Pau, la Jana amb la seva banda. Unes aventures d’allò més musicals que us faran bellugar sense parar”.

L’entrada és gratuïta fins els 3 anys, 7 € de 4 a 14 anys i 12 € a partir de 15 anys. Venda d ’entrades a l’Oficina de Turisme de la Seu i Turisme del Consell Comarcal.

Programa Festa Major la Seu d’Urgell 2019

Notícies Alt Urgell

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 176 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×