Poesia al comerç del Pallars Jussà durant el mes de març

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Poesia al comerç del Pallars Jussà durant el mes de març

Durant el mes de març la poesia serà la protagonista i per això us convidem a participar en els diferents actes que s’organitzen sota el lema:

POESIA AL COMERÇ DEL PALLARS JUSSÀ

Una exposició als aparadors de la comarca i activitats de dinamització del comerç i de la lectura per al mes de març.

Per commemorar el Dia Mundial de la Poesia aquest mes de març s’han programat un seguit d’activitats culturals i de dinamització comercial encapçalades per l’exposició Poemes de comerç, comerç de poemes que portarà la poesia als comerços de la comarca.

La iniciativa consisteix en l’edició d’una sèrie de cartells amb un poema de l’escriptora Lola Casas, cedits per l’autora, i una il·lustració realitzada pels alumnes de batxillerat artístic de l’INS Tremp que es facilitaran als botiguers i botigueres interessats. L’exposició s’inaugurarà el 16 de març amb una ruta literària amb la presència de la poeta mataronina en què es llegirà una selecció de poemes exposats. L’exposició es dinamitzarà amb un concurs de cerca de rimes, adreçat als infants, i visites guiades amb grups escolars.

L’objectiu de la iniciativa és posar en valor el comerç de proximitat a través d’un llenguatge artístic i proper a persones de totes les edats: la poesia; alhora que promoure la lectura.

Al llarg del mes s’han organitzat activitats complementàries que tindran lloc a la Biblioteca Pública Maria Barbal: “Mar de poemes: taller de creació poètica per a infants”, “Oficis poètics: lectura de poemes pel Dia Mundial de la Poesia” i “Poemes entre conte i conte: l’hora del conte amb en Cesc Serrat.”

Aquesta proposta neix de la col·laboració entre el projecte Treball a les 7 comarques i la Biblioteca Pública Maria Barbal, des de l’Ajuntament de Tremp i s’ha fet extensiva als ajuntaments del Pallars Jussà i a la Biblioteca Municipal de La Pobla de Segur i el Bibliobús Pere IV, que també han programat activitats poètiques durant el mes.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 139 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×