Nova reunió de l’equip de treball sobre el Pla de refugis del projecte ENTREPYR II

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Nova reunió de l’equip de treball sobre el Pla de refugis del projecte ENTREPYR II


El Conselh Generau d’Aran ha acollit una nova reunió de treball del Pla de refugis del projecte ENTREPYR II, que forma part del Programa de Cooperació Territorial Europea INTERREG V-A (Espanya-França-Andorra) POCTEFA 2014-2020.


La jornada de treball es va celebrar el passat dia 11 de febrer per tractar sobre temàtiques referents a aquest Pla de refugis transfronterer, en àmbits com la modernització dels refugis, bones i males pràctiques del treball dels guies, diagnòstic i qualitat dels refugis i albergs, gestió mediambiental, seguretat i emergències, promoció, comunicació i comercialització, recomanacions des de les oficines de turisme, i la formació dels agents.


En concret en aquesta jornada es va tractar la creació de l’observatori dels refugis des de la Universitat de Tolosa, amb informació d’estades, usuaris, serveis, i sobre quin ha de ser el sistema d’enquesta i procediment. Al mateix temps també s’està elaborant una enquesta/estudi per al tema del tractament de les aigües residuals i dels banys secs dels refugis.


En aquest sentit cal recordar que a través del projecte ENTREPYR II, amb una subvenció de 97.500 €, el Conselh Generau d’Aran instal·larà en dos refugis de muntanya de la Val d’Aran dos banys secs i dues potabilitzadores per al tractament d’aigües residuals. A part d’aquestes millores el Conselh Generau també te previst destinar part d’aquesta subvenció a la millora de la promoció i comercialització de les rutes de senderisme de la Val d’Aran així com la difusió de les mateixes via web.


El Conselh Generau d’Aran participa en aquest projecte europeu juntament amb la Federación Aragonesa de Montañismo, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Gobierno de Aragón per part espanyola, juntament amb el Parc National des Pyrénées, L’Université de Toulouse III i la Federation Française des Clubs Alpins et de Montagne per la part francesa, i la Federació Andorrana de Muntanyisme com entitat associada.


POCTEFA és un programa europeu de cooperació transfronterera creat per fomentar el desenvolupament sostenible, així com per reforçar la integració econòmica i social del territori de Catalunya que limita amb França i Andorra, a través del finançament de projectes dissenyats i gestionats per organismes públics i privats d’ambdues bandes dels Pirineus. El Programa es finança a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 168 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×