TAVASCAN SEGUIRÀ AMB LES PISTES OBERTES

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TAVASCAN SEGUIRÀ AMB LES PISTES OBERTES

Tot i el confinament municipal que entra en vigor el dia 7 de gener, les instal·lacions d’aquesta estació del Pallars Sobirà no tancaran per no perjudicar l’activitat econòmica del territori

L’Estació té activats tots els protocols de seguretat sanitària en la lluita contra la pandèmia provocada pel Covid 19

L’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan romandrà oberta i amb totes les pistes disponibles, tot i el confinament municipal anunciat pel dia 7 de gener per fer front a la pandèmia provocada pel Covid 19.

Amb aquesta decisió, es volen mantenir els llocs de treball i la conseqüent i necessària dinamització econòmica i territorial de les poblacions de muntanya. Així mateix, donar servei i opcions a aquelles persones del municipi que durant aquests dies puguin continuar disposant d’aquestes instal·lacions.

Cal recordar, que l’Estació té tots els protocols especialment adaptats per garantir la seguretat necessària arran de  la pandèmia sanitària. L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els nous circuits inclusius.

PISTES OBERTES
TAVASCAN SEGUIRÀ AMB LES PISTES OBERTES
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 58 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×