La Vall de Boí, enllesteix la seva agenda cultural per aquest estiu Activitats per a tothom

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Vall de Boí dona la benvinguda a l’estiu amb una agenda cultural farcida d’activitats per a tothom i com a complement de l’activitat esportiva i cultural que es pot fer a la vall.

El passat cap de setmana Durro va donar el tret de sortida a les festes majors dels pobles i que donarà continuïtat amb Boí, Erill la Vall, Taüll, Pla de l’Ermita i Barruera, festes majors que animen el cap de setmana.En una setmana, del 28 al 30 de juny, tindrà lloc el Garmin Mountain Festival que aplegarà vora de 3.000 esportistes que es repartiran en les quatres proves esportives que es disputen i que tindrà el seu centre neuràlgic a Barruera. A més, el festival es complementarà amb espectacles, cinema, música, activitats de ioga, entre altres. Un gran festival de muntanya.

Una altra vessant més musical i tranquil.la serà el cicle de concerts dels Dijous a la Fresca que s’iniciaran el 18 de juliol fins el 22 d’agost, i es repartiran en els diferents pobles de la Vall de Boí.

El conjunt patrimoni mundial iniciarà el seu servei de visites guiades destacant la Ruta dels 900 anys concebuda per celebrar l’any Taüll. A més i com cada estiu, les esglésies ampliaran el seu horari per tal de facilitar la seva visita.

Seguiran les activitats programades pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, destacant activitats astronòmiques per conèixer el cel nocturn.

Una altra activitat destacada de l’agenda de la Vall de Boí, serà la del primer Festival de Cinema de muntanya, l’EOFT European Outdoor Festival Tour Film. Per a tots els amants de la muntanya i on es compartiran les vivències i experiències d’esportites.

per aquest estiu
per aquest estiu

A tot això sumar les diferents activitats guiades que ofereixen els guies locals amb les que volen mostrar el millor d’una vall tant petita però alhora tant rica.

Si voleu conèixer més sobre aquestes i altres activitats, consulteu l’agenda a la nostra web www.vallboi.cat, i mantingueu-vos informats amb la nostra newsletter.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 93 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×