Exposició Històries i Camins. Passeig literari pels camins pirinencs, a La Vall de Boí

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Exposició Històries i Camins. Passeig literari pels camins pirinencs, a La Vall de Boí

L’exposició, creada per l’IDAPA (Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran) es podrà visitar del 23 de març fins al 12 de maig a la 2a planta de l‘Ajuntament i es realitzaran a més activitats complementàries per donar a conèixer i posar en valor els camins tradicionals dels Pirineus i algunes de les històries que s’expliquen d’aquests camins.  

El punt de partida d’aquest projecte és una exposició inspirada en alguns dels camins a peu que, fins fa un segle, es recorrien quotidianament. Era la manera més comú de traslladar-se i és per això que al darrere de qualsevol camí s’hi amaguen infinitat d’històries. L’exposició pretén despertar l’interès per llegir les HISTÒRIES senceres i seguir el traçat dels CAMINS.A l’exposició descobrireu 6 històries, reals o fictícies, de 6 autors diferents (com Maria Barbal o Pep Coll entre d’altres)

L’exposició finalitzarà el diumenge 12 de maig i com a cloenda tindrem una jornada dedicada als camins. Al matí hi haurà l’activitat “Contacontes i llegendes” guiada pel guia local Roger Gras que ens explicarà algunes de les històries i llegendes de la Vall de Boí tot caminant pel camí tradicional que uneix Boí i Erill la Vall i a la tarda l’obra de teatre “Camins que parlen” a Boí, una obra de teatre creada per la Fanga Escènica basada en els relats de l’exposició. Una història que lliga totes les aventures.

A més, durant l’exposició els alumnes de l’escola de la Vall de Boí també la visitaran i de la mà d’una guia coneixeran les diferents històries amb l’objectiu de despertar-los l’interès per la lectura i els camins, el nostre Patrimoni.

pels camins pirinencs
Exposició Històries i Camins. Un passeig literari pels camins pirinencs, a La Vall de Boí
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 81 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×