S’obren les inscripcions per participar a la rua de Carnaval 2019 de la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

S’obren les inscripcions per participar a la rua de Carnaval 2019 de la Seu d’Urgell

Fins el dilluns 25, es poden fer les inscripcions per a participar a la rua de Carnaval de la Seu d’Urgell que se celebrarà el dissabte 2 de març. Les inscripcions s’han de formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc.

La rua carnavalesca estarà formada per tres categories, depenen de la franja d’edat de les colles que hi vulguin participar.

Categories

· Colla infantil que ha d’estar composta per més de 10 participants amb una majoria de menors de 15 anys.

· Colla d’adults que ha d’estar formada per més de 10 participants amb una majoria de membres majors de 15 anys.

· Colla xica que pot estar formada fins a un màxim de 10 components, ja siguin infants o adults.

Premis del concurs de disfresses

Hi ha previst l’atorgament de tres premis en metàl·lic per a les categories de colla infantil i de colla d’adults. El primer premi és de 200 euros; el segon de 100 euros; i el tercer premi és de 75 euros.

Pel que fa a la categoria de colla xica només hi haurà un únic guanyador que se li atorgarà 100 euros de premi.

Veredicte del jurat

Un jurat qualificador valorarà, puntuarà i signarà la seva votació a través dels següents criteris: qualitat de la disfressa presentada, originalitat de la idea del vestit, carrossa i posada en escena.

El jurat farà la lectura del veredicte en públic al finalitzar l’animació de després de la rua. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

La rua

El dissabte 2 de març, a dos quarts de cinc de la tarda, tindrà lloc la recepció de les colles a peu que participaran a la rua de Carnaval, a la plaça de Les Monges, mentre que les colles en vehicle, a la mateixa hora, a l’avinguda Garriga i Massó.

La rua s’iniciarà a les cinc de la tarda des de la plaça de Les Monges, passant pels carrers més cèntrics de la Seu, per finalitzar a la plaça dels Oms. En aquesta cèntrica plaça hi haurà berenar amb coca i xocolata per a tothom, a càrrec de la Comissió de Festes, i animació musical.

Els premis

Seguidament, es farà la lectura de la sentència i penjada del Rei Carnestoltes, acte que anirà a càrrec del Grup de Diables de l’Alt Urgell. La tarda de dissabte de Carnaval finalitzarà amb el lliurament dels premis dels guanyadors de la rua d’aquest any, també a la mateixa plaça dels Oms de la Seu d’Urgell.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 185 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×