Es posa en marxa el Pla de Participació Ciutadana Sobirà 20-30

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Es posa en marxa el Pla de Participació Ciutadana Sobirà 20-30

Dimarts 12, el mercat de Sort acollirà la primera jornada de participació #Sobirà2030

El Pla Estratègic Comarcal Sobirà 20-30 engega la seva fase participativa. La primera jornada a peu de carrer serà al mercat de Sort, el dimarts 12.

La fase de participació ciutadana de Sobirà 20-30 es posa en marxa. El dimarts  12 de gener, el mercat de Sort viurà la primera jornada a peu de carrer. L’acció completa la posada en marxa de la recollida d’opinions, engegada amb l’activació de l’enquesta en línia, a https://ja.cat/enquestasobira2030.

Properament, l’equip de Sobirà 20-30 es desplaçarà a diverses localitats de la comarca per fer més enquestes al carrer. De moment les dates confirmades que cal afegir són el diumenge 17 de gener al mercat d’Esterri d’Àneu i el dimecres 20 de gener al mercat de Ribera de Cardós.

Sobirà 20-30 és resultat de la confluència entre el Pla Estratègic de l’Ajuntament de Sort, iniciat el mes de juny, i el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid19 que el Consell Comarcal va començar a impulsar al novembre. Els objectius del Pla Estratègic inclouen l’atracció de població i talent, la diversificació econòmica i l’adaptació del sector turístic a l’escenari postpandèmia.

Correu electrònic: reactiva@pallarssobira.cat Web https://sort.cat/sobira20-30/ | https://sort.cat/sobira20-30/participacio-ciutadana

Participació Ciutadana Sobirà
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 59 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×