PallarsActiu es presenta a la Comarca del Pallars Sobirà

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

PallarsActiu es presenta a la Comarca del Pallars Sobirà

La Societat de Foment PallarsActiu que agrupa administracions públiques i empreses privades ha presentat les seves actuacions aquest passat dijous, 20 de setembre, a la comarca del Pallars Sobirà.

Amb la participació d’una quarantena de persones tant del sector públic com privat, destacant la presencia del Sr Oriol Oró, conseller delegat de Globalleida amb qui la societat té un acord de col·laboració en el desenvolupament d’accions. Els presidents dels consells comarcals del Pallars Jussà i Sobirà, Constantí Aranda i Carles Isus, i el president de Pallarsactiu , Josep Gonzalez, han presentat la societat a la comarca del Pallars Sobirà ja incorporada a l’àmbit d’actuació de Pallars Actiu.

La sessió que s’ha desenvolupat a la sala d’actes de l’oficina de turisme de Sort ha servit per presentar els objectius que aquesta societat público-privada pretén aconseguir en l’àmbit del desenvolupament econòmic d’aquest zona del Pirineu.

Al mateix temps i durant l’acte s’han presentat els projectes que s’estan portant a terme: l’estudi projecte d’una malteria per a la fabricació de cervesa al territori, una jornada de captació de talent entre els joves de la comarca i un estudi-projecte per a l’aprofitament dels recursos cinegètics d’aquestes comarques.

Al finalitzar la presentació s’ha fet un breu col·loqui entre els assistents on s’ha posat de manifest els dèficits d’infraestructures d’aquestes comarques, a superar i millorar per aprofundir en el desenvolupament econòmic i social d’aquesta part del territori de muntanya.

presentacio-Pallarsactiu

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 254 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×