EL MOVIMENT PAÍS RURAL VALORA POSITIVAMENT L’AGENDA RURAL DE CATALUNYA I S’OFEREIX PER AJUDAR A ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL MOVIMENT PAÍS RURAL VALORA POSITIVAMENT L’AGENDA RURAL DE CATALUNYA I S’OFEREIX PER AJUDAR A ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS

  • En el marc de les trobades amb partits i associacions País Rural s’han reunit amb PIMEC i han acordat treballar junts i crear un acord de col·laboració estable.

Aquest dijous es feia públic que la Comissió Interdepartamental del Despoblament Rural (liderada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació) aprovava tirar endavant l’Agenda Rural de Catalunya. País Rural ho valora molt positivament ja que el moviment es va crear, entre d’altres temes, per evitar el despoblament i proposa ajudar aconseguir aquest necessari objectiu.

L’Agenda Rural conté algunes de les eines necessàries per assolir els objectius proposats per País Rural com ara impulsar polítiques en els diferents àmbits del Govern per atenuar el desequilibri demògraf i territorial de Catalunya. A més, des de País Rural es valora molt positivament que l’Agenda serà elaborada de manera conjunta pel Govern, les entitats i la societat per garantir que la Catalunya Rural sigui tinguda en compte en la presa de decisions.

País Rural es reuneix amb el president de PIMEC, Josep González, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete

Seguint la ronda de trobades de País Rural amb partits polítics i associacions aquest dimecres dia 9 de setembre es van reunir a Barcelona amb PIMEC, concretament amb el president de PIMEC, Josep González, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete.Durant la reunió van acordar treballar junts i fer un acord de col·laboració estable. PIMEC i País Rural van trobar molts punts d’acord com ara que és el moment de canviar el país aprofitant les noves formes de teletreballar, que cal la industrialització rural i afavorir el coneixement de la Catalunya rural.

País rural, nascuda per representar la Catalunya rural

País Rural, que està formada per ajuntaments, empreses, associacions i ciutadans, reclama que els municipis puguin definir, projectar i executar les polítiques rurals i de natura que considerin oportunes, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, però de forma autònoma. El nou moviment vol acabar amb els greuges, el desequilibri territorial i el despoblament rural. Es treballarà per un país on es pugui gaudir dels mateixos serveis (públic i privats) en tots els municipis.

PAÍS RURAL VALORA
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 48 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×