ONCOLLIGA PALLARS ESTADA DE NENS AMB CÀNCER A TREMP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ONCOLLIGA PALLARS

“Els passats dies 18, 19 i 20 de Setembre Oncolliga Pallars juntament amb l’Associació AFANOC (nens amb càncer) va convidar a nens amb càncer i les seves famílies a passar un capt de setmana a Tremp.
Van arribar el dissabte per la tarda i es van allotjar a l’Alberg de Talarn, una vegada insta lats la Colla de Diables Lo Peirot de Tremp els hi va donar la benvinguda amb castells de focs s’ho van passar la mar de bé.

C-P-AFANOC

El dissabte els nens van anar al llac de Cellers amb caiac i els pares a visitar les Bodegues de vins “Mas Garcia Miret” de Llimiana, per la tarda el cos de bombers de Tremp van pujar a Talars a buscar als nens per visitar el parc, allí van gaudir molt, mes tard i al voltant de les 18 a la Pza. Capdevila va començar la festa “POSA’T LA GORRA” (era la primera vegada que es feia a Tremp, el batlle de Tremp Sr. Joan Ubach, els hi donar la benvinguda i es va oferir a coŀlaborar en propers anys.
L’endemà el Orfeó de Tremp va oferir un concert al Passeig a tots els nens i familiars, Oncolliga va obsequiar al nens amb unes ovelletes de peluix i Casa Uriach amb joguines.
Va ser una estada molt complerta on nens i pares van oblidar per unes hores el petiment i malestar que ocasiona una malaltia com el càncer i mes si son infants.”
Esperem repetir l’any que ve”FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,13 de 5 - 15 Vots
Carregant ... - 1.640 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×