CLASSIFICACIONS OLIMPÍADA FLAMICELL – LA POBLA DE SEGUR 2020

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

CLASSIFICACIONS OLIMPÍADA FLAMICELL – LA POBLA DE SEGUR 2020

El Parc Alcalde Boixareu de La Pobla de Segur ha acollit la 38ª Olimpíada Flamicell amb la participació d’11 centres i clubs en Miniatletisme i de 16 en la competició d’atletisme en categories aleví, infantil i cadet. També destacar el nombre de participants que aquest any ha estat de 150 en infantil, 300 en miniatletisme i 300 més en atletisme.

Un gran nombre de públic assitent durant tota la jornada en l’estadi d’atletisme que han aplaudit als participants durant la competició.

Finalment felicitar a l’Escola MATER SALVATORIS com a campió de la jornada amb 558 punts, LLEIDA UNIÓ ATLÈTICA amb 240 punts i com a tercer classificat l’ESCOLA SANTA ANNA de Lleida amb 219 punts.

Aquest any també l’atleta de la LLEIDA UNIÓ ATLÈTICA Gerard Latorre ha aconseguit la millor marca històrica en PES ALEVÍ MASCULÍ amb un llençament de 9,52m.

Felicitar a tots els participants i en especial amb campions i campiones de les diferents categories.

Durant la jornada els assistents han gaudit també d’inflables, balanz bike, futbol i tennis taula en la zona lúdico-esportiva.

OLIMPÍADA FLAMICELL
OLIMPÍADA FLAMICELL – LA POBLA DE SEGUR 2020

Destacar l’organització de la prova per part de l’Ajuntament de La Pobla de Segur, l’Escola Els Raiers i l’AMPA de l’Escola Els Raiers amb la col.laboració del Consell Esportiu del Pallars Jussà, el Consell Comarcal i la Diputació de Lleida.

CLASSIFICACIONS OLIMPÍADA FLAMICELL – LA POBLA DE SEGUR 2020

Notícies Pallar Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 50 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×