LA DIPUTACIÓ, MITJANÇANT EL PATRONAT DE TURISME, PROMOCIONA L’OFERTA TURÍSTICA LLEIDATANA AL SALÓ B-TRAVEL DE BARCELONA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LA DIPUTACIÓ, MITJANÇANT EL PATRONAT DE TURISME, PROMOCIONA L’OFERTA TURÍSTICA LLEIDATANA AL SALÓ B-TRAVEL DE BARCELONA

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme i la marca turística Ara Lleida, promocionarà l’oferta turística més completa que brinden les comarques lleidatanes en turisme familiar, cultural, rural, enogastronòmic, de natura i d’aventura, entre d’altres, al B-Travel de Fira de Barcelona que s’inaugurarà demà divendres, 22 d’abril, i romandrà obert al públic fins diumenge.

L’acte d’inauguració tindrà lloc demà divendres a les 12.30 hores a cura de la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, i el director, Juli Alegre, participaran en l’acte d’inauguració i seran presents a l’estand Ara Lleida.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida hi tindrà una presència destacada amb un espai propi de 64 m2 dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, que compartirà amb els diferents consells comarcals de la demarcació i la Val d’Aran i Turisme de la ciutat de Lleida amb les marques turístiques de Pirineus i Terres de Lleida.

El Patronat també mantindrà un espai propi dedicat al Club d’Amics de Lleida, que impulsa el mateix Patronat, els quals podran gaudir d’una entrada gratuïta al saló en virtut de l’acord del Patronat de Turisme amb Fira de Barcelona.

El B-Travel, orientat a promocionar les experiències turístiques que demanda el client final, ha esdevingut una important plataforma de venda de viatges i escapades amb descomptes exclusius. Les comarques lleidatanes hi presentaran les novetats en l’àmbit de l’oferta de turisme actiu i els esports d’aventura del Pirineu i les Terres de Lleida, com també les relacionades amb el patrimoni cultural i natural que han estat reconeguts com a Patrimoni Mundial per la UNESCO.

També es promocionarà la nova temporada del Tren dels Llacs, la Festa del Foc i de les Falles del Pirineu i les activitats de la nova temporada del Centre d’Observació de l’Univers del Montsec, entre moltes altres.

El saló tindrà un espai gastronòmic anomenat B-Delicious, on el visitant podrà degustar productes mitjançant la compra de tiquets. L’oferta enogastronòmica lleidatana hi serà representada mitjançant la DO Costers del Segre que oferirà tats de vins de diferents cellers.

El saló espera rebre al voltant d’uns 30.000 visitants, millorant d’aquesta manera les xifres de l’edició anterior. Durant la celebració de la mostra els visitants podran participar en una gimcana anomenada B-Travel Passport. Una vegada superats els reptes que es proposen a la gimcana els visitants podran participar en diferents promocions turístiques que s’ofereixen al mateix saló.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 114 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×