Projecció del documental del mes. Abril – OECONOMIA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Projecció del documental del mes. Abril – OECONOMIA

Per a la projecció presencial del documental el dia 8 a les 20h, cal reservar prèviament al 973626436 PLACES LIMITADES.

Davant la situació generada amb motiu de la Covid-19 que va suposar la suspensió temporal dels Documentals del Mes, DocsBarcelona ofereix l’oportunitat de disposar d’un enllaç (amb contrasenya) per a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’aquest documental des de casa.Per veure el documental en streaming podeu omplir el següent formulari i rebreu l’enllaç i contrasenya d’accés al documental ONLINE I GRATUÏT.

Formulari: https://forms.gle/aP16tdnCtCgJr5o59

Recordeu que l’accés a la sala virtual estarà accessible només des del divendres 9 d’abril fins el divendres 23 d’abril (ambdós dies inclosos).

OECONOMIA

OECONOMIA

Direcció: Carmen Losmann .

Any: 2020. 89 minuts.

VO subtitulada en català.

País: Alemanya

SINOPSI

En els darrers anys, el nostre sistema econòmic s’ha fet invisible i incomprensible. La sensació de que alguna cosa no funciona del tot bé l’ha tingut pràcticament tothom. Però, exactament, què és el que no funciona?

Capa a capa, Oeconomia revela les regles del capitalisme contemporani i com aquestes fan créixer sistemàticament el dèficit i la concentració de la riquesa. Amb astúcia i rigor, la pel·lícula analitza els aspectes més flagrants de l’economia capitalista, sovint invisibilitzats en les cobertures mediàtiques, fet que impossibilita comprendre la lògica que hi ha darrere de les estructures bàsiques que sostenen la nostra vida quotidiana.

Paradoxalment, l’economia només creix i els beneficis només son possibles quan hi ha endeutament. Un joc segueix instal·lat en la lògica de l’augment infinit de capital. Mostra el capitalisme signes d’esgotament? Ens trobem prop del seu final?

TRÀILER

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 962 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×