LA VALL DE BOI FA UNA  NOVA SENYALITZACIÓ DE CAMINS I DE LA VIA FERRADA ROCA DE CARRERA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LA VALL DE BOI FA UNA  NOVA SENYALITZACIÓ DE CAMINS I DE LA VIA FERRADA ROCA DE CARRERA

D’acord amb el manual de senyalització de de la Generalitat de Catalunya

Aquesta setmana s’ha finalitzat la primera actuació però no l’última, de la nova senyalització de dos dels camins de la xarxa de senderisme de la Vall de Boí. Així doncs, s’ha senyalitzat el camí circular de Cardet des de Barruera, el camí de Sant Miquel i la senyalització de la via ferrada Roca de Carrera a Barruera. L’acció s’ha finançat amb els fons Next Generation EU del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí en un dels seus eixos vertebradors de la transició verda i sostenibilitat. Aquest eix pretén disposar d’una xarxa de senders que estiguin ben segmentats a la tipologia del públic usuari, una bona senyalització i seguretat per als usuaris, que ajudarà a posicionar la Vall de Boí com a un destí per al senderisme.

Aquesta senyalització s’ha fet seguint el manual de senyalització de camins per a la mobilitat no motoritzada del Departament de Coneixement i Empresa de la Generalitat de Catalunya, iniciativa que es va plantejar en el seu Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2012-2016 i que encaixa en els plantejaments del Pla dels pròxims anys. El principal objectiu de senyalització dels camins és l’orientació i la informació als usuaris tot creant una xarxa. La base de la senyalització direccional són unes banderoles rectangulars grogues on apareix el nom del camí i els indrets més destacats, amb un model nacional pensat per afavorir la connectivitat entre municipis.

NOVA SENYALITZACIÓ DE CAMINS

Aquesta primera actuació mantindrà la continuïtat que implica el compromís de l’Ajuntament, a seguir amb la senyalització de la resta de camins i de tots els que s’aniran obrint, i s’afegeix al resta d’actuacions que es desenvoluparan amb el Pla de Sostenibilitat fins a finals del 2024 i que treballarà per l’accessibilitat universal del municipi.

Ajuntament de la Vall de Boí – Pla de Sostenibilitat Turística

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 269 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×