Nova convocatòria dels ajuts del programa “Leader”

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Nova convocatòria dels ajuts del programa “Leader”

  • Els ajuts “Leader” estan destinats a la creació, ampliació i millora d’empreses.
  • El 26 d’octubre a les 13h00 tindrà lloc a la seu del  Conselh Generau d’Aran (Vielha) una sessió informativa.
  • El termini de presentació dels ajuts finalitzarà el 30 de novembre.
  • Les persones interessades es poden informar sobre els ajuts a la seu del Conselh Generau d’Aran demanant hora amb Judit Jaquet aj.jaquet@aran.org o al tel. 973 64 18 01.

El Conselh Generau d’Aran presentarà el 26 d’octubre a les microempreses, petites i mitjanes empreses de la Val d’Aran les noves ajudes europees LEADER 2017, on podran beneficiar-se’n tots els particulars de la Val d’Aran interessats en impulsar un projecte empresarial generador d’activitat econòmica, així com els ajuntaments de la Val d’Aran.

El 2015 el Govèrn d’Aran va aconseguir materialitzar aquest fet reivindicat per la Val d’Aran, que ha de suposar un impuls important al desenvolupament econòmic del territori.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, ha seleccionat 11 Grups d’Acció Local (GAL) Leader, per aplicar el desenvolupament local participatiu Leader en el marc del Programa de Desenvolupament Rural ( PDR) de Catalunya 2014-2020.

Logo_LeaderUn dels objectius principals del GAL és la dinamització territorial i la divulgació dels seus projectes més estratègics i bones pràctiques, juntament amb la gestió dels ajuts, que convoca anualment el DARP per fomentar la realització d’inversions que generin activitat econòmica a les zones rurals i fomenten la creació i/o manteniment de llocs de treball, principalment de dones i de joves, en accions de millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris, creació i desenvolupament de microempreses, foment d’activitats turístiques, i conservació i millora del patrimoni rural.

El termini de presentació dels ajuts finalitzarà el 30 de novembre.

Les persones interessades es poden informar sobre els ajuts en la seu del Conselh Generau d’Aran demanant hora amb Judit Jaquet: j.jaquet@aran.orgo al tel. 973 64 18 01.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 206 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×