NOUGRAPATS E.I. amplia el seu servei de mudances

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

NOUGRAPATS E.I. amplia el seu servei de mudances

NOUGRAPATS Empresa d’Inserció de Càritas d’Urgell adquireix una plataforma elevadora per tal de poder donar millor servei als seus clients de mudances.

NOUGRAPATS ha apostat per millorar l’oferta del servei de mudances que fins ara s’ha donat i ha adquirit una plataforma elevadora. Les mudances es podran realitzar d’una forma més eficient i alhora, també es podrà llogar la plataforma de manera individual, com un servei més.

Aquesta oferta s’afegeix a les altres tres opcions de serveis que el client podia contractar: mudances, buidatge de pisos i encàrrecs.
La plataforma té una alçada real de 21 metres i és capaç de sostenir fins a 200 kg, el que aporta la possibilitat de treballar en espais reduïts i fins i tot poder introduir o extreure objectes i materials a través d’una finestra.

Grapats Mudances, és una branca dels serveis de NOUGRAPATS que, des del Grup Grapats, van ser creats per tal d’oferir una experiència real de treball a les persones en risc d’exclusió. NOUGRAPATS té contractades cinc persones del programa d’inserció laboral i té la previsió d’arribar a la contractació de fins a 8 persones amb el creixement dels seus serveis.

El Grup Grapats treballa perquè les persones en risc d’exclusió tinguin l’opció de ser inserides al mercat laboral ordinari des de l’acompanyament i una experiència de treball real.

NOUGRAPATS

Quan un client contracta qualsevol dels nostres serveis no sols aconsegueix un tracte professional sinó que a més afavoreix la creació de llocs de treball protegits.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 56 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×