EL CONSELL DEL JUSSÀ ADQUIREIX UN NOU VEHICLE PER MILLORAR LA RECOLLIDA DE RESIDUS A LA COMARCA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

EL CONSELL DEL JUSSÀ ADQUIREIX UN NOU VEHICLE PER MILLORAR LA RECOLLIDA DE RESIDUS A LA COMARCA

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Pallars Jussà acorda l’adquisició d’un nou vehicle per a millorar la recollida de residus, la compra ha suposat una inversió de 191.270,27 que inclou a més el manteniment del vehicle i de la caixa compactadora durant 5 anys.

En l’actualitat el Servei de Recollida de Residus disposa d’un total de 6 camions distribuïts en 3 rutes d’actuació, que efectuen un total de 495km diaris, 6 dies a la setmana.  En  aquest sentit, s’estudia  l’ampliació del servei en torns de tarda, que s’iniciarien a finals de l’estiu amb l’objectiu d’optimitzar els vehicles i oferir un millor servei.

La comarca del Pallars Jussà disposa d’un total de  1.418 contenidors amb els quals s’han recollit en el darrer any  un total de 4.380,36 tones de residus sòlids urbans.

Durant el 2017 s’ha recollit també 28,94 tones de paper i cartró, xifra que suposa un increment de gairebé el 30% respecte l’any anterior, degut en gran mesura,  a l’augment de comerços adherits a la recollida porta a porta. També s’ha incrementat la recollida d’envasos i vidre que en conjunt creix més d’un 50%, mentre que la planta de compostatge ha rebut prop de 500 tones de matèria orgànica.

vehiclejussa

Les dades registren increments notables que fa necessari l’ampliació del servei per tal de seguir donant una cobertura de qualitat en el temps.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 228 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×