Es posa en marxa un nou servei de referent d’ocupació juvenil a la comarca

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Es posa en marxa un nou servei de referent d’ocupació juvenil a la comarca

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha posat en marxa el programa Referent d’Ocupació Juvenil amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

Aquest programa, cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, va adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys, i especialment a aquells amb especials dificultats per motius personals i/o socials, i amb major necessitat d’assessorament i acompanyament en el procés de transició del sistema educatiu a l’ocupacional o laboral.

Una tècnica del Consell Comarcal proporcionarà una atenció personalitzada i individualitzada als joves i es treballarà de manera coordinada amb centres educatius, dispositius de salut, serveis socials i entitats.

L’objectiu d’aquest programa passa per assegurar una resposta integral als joves que impulsi la seva formació professionalitzada i una posterior inserció laboral. En aquesta línia, es pretén donar una atenció especialitzada als joves menys preparats o amb dificultats d’índole social per orientar-los en el seu futur formatiu i professional, millorant així la seva ocupabilitat.

Les persones interessades en aquest programa poden adreçar-se a l’Oficina Jove de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i dimecres i dijous de 17 a 19.30 hores.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 159 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×