Instal·lat un nou marcador electrònic al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Instal·lat un nou marcador electrònic al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell

Aquest matí s’han enllestit els treballs per substituir el marcador electrònic del Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell per una moderna pantalla de LEDs. La substitució del marcador ha estat motivada per la necessitat d’adaptar la instal·lació a les normatives esportives vigents actualment en les competicions d’alt nivell que aquest equipament esportiu acull de forma regular.

La nova pantalla LEDs, a banda de ser utilitzada com un marcador de darrera generació per a tot tipus d’esdeveniments esportius, permet també la projecció de tot tipus de vídeos i imatges, tant enregistrades com en directe. Gràcies a aquestes característiques, el Palau d’Esports compta amb un equipament que amplia i millora el potencial de la instal·lació per acollir diferents esdeveniments, ja siguin esportius com d’altra naturalesa.

La nova pantalla té unes mides de 5 x 2,5 m, fet que suposa una superfície de pantalla de 12,5 m2, gairebé el triple que el marcador actual i permet, gràcies a la tecnologia LED, un important estalvi en el consum elèctric. Val a dir que l’antic marcador del Palau d’Esports s’instal·larà a la Pista Polivalent, amb la qual cosa, aquest equipament disposarà, també d’un marcador electrònic per a les competicions que s’hi disputen.

El subministrament de la pantalla LED va a càrrec de l’empresa Mondo, guanyadora del concurs i referent i responsable de la instal·lació de la majoria d’aquests equipaments a tot el país, i té un cost de 43.900€ que es cobreixen amb fons propis de l’Ajuntament i amb una important aportació de la Cooperativa Cadí (15.000€) amb qui el Consistori ha signat un conveni de patrocini del marcador per als propers 10 anys.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 147 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×