NOU EQUIPAMENT PER JOVES DE L’ALTA RIBAGORÇA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

NOVES OFICINES PER JOVES DE L’ALTA RIBAGORÇA

El proper dilluns 8 de febrer s’obriran les portes del nou local per a joves de l’Alta Ribagorça, ubicat al C. Canaleta, 11 del Pont de Suert.

Nova-Oficina-Jove-Alta-Ribagorça
Nou local per a joves de l’Alta Ribagorça

Les dimensions i característiques del nou equipament permetran integrar en un mateix edifici tots serveis del territori adreçats a la població jove, com ho són l’Oficina Jove de l’Alta Ribagorça, l’Espai Jove, la Garantia Juvenil i el Punt Jove de Salut.

Al llarg dels propers dies s’aniran posant en marxa els diferents serveis, essent l’Espai Jove del Pont de Suert el primer en donar el tret de sortida, que com a novetat per aquest 2016 estarà obert totes les tardes de dilluns a divendres de 16.30 a 19.00 hores.

Aquest servei, d’àmbit comarcal i adreçat a tots els joves entre 12 i 35 anys, ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració signat entre la Direcció General de Joventut, l’Ajuntament del Pont de Suert i el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, i altres col·laboracions amb el SOC i l’Associació Antisida de Lleida, que aposten per descentralitzar els seus serveis i fer-los arribar al nostre territori.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.222 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×