ASSISTÈNCIA DE L’ALTA RIBAGORÇA A LA FIRA NAVARTUR (PAMPLONA)

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ASSISTÈNCIA  DE L’ALTA RIBAGORÇA A LA FIRA NAVARTUR (PAMPLONA)

El Patronat Comarcal de Turisme de l’Alta Ribagorça ha assistit per 14è any consecutiu,  els dies 21 al 23 de febrer a la 15a edició de la fira NAVARTUR de Pamplona, dins l’estand de l’Ara Lleida i compartint mostrador amb la Federació de Turisme Rural de les Terres de Lleida. La comarca va poder presentar al públic navarrès les propostes turístiques relacionades principalment amb el senderisme, el patrimoni cultural i d’altres esports d’aventura. 

Navartur és una fira dedicada al turisme internacional i oberta al gran públic, ja consolidada, i que ha incrementat, any rere any el nombre de visitants. En l’edició 2019, van visitar la fira 42.266 persones, segons dades de l’organització.

Els visitants al nostre estand, s’han interessat majoritàriament pel senderisme, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici així com pel romànic de la Vall de Boí.

D’altra banda, s’organitza paral·lelament al certamen el 3r. Congres Internacional de Turisme Gastronòmic per tal d’establir relacions comercials i generar oportunitats de compra i venda de productes turístics.

FIRA NAVARTUR
El Patronat Comarcal de Turisme de l’Alta Ribagorça ha assistit per 14è any consecutiu,  els dies 21 al 23 de febrer a la 15a edició de la fira NAVARTUR de Pamplona

Notícies Alta Ribagorça

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 139 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×