L’obertura del telefèric de la Vall Fosca s’ajorna per motius tècnics

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’obertura del telefèric de la Vall Fosca s’ajorna per motius tècnics

Degut a una incidència tècnica trobada en la darrera revisió anual, el telefèric no podrà iniciar el seu servei l’1 d juliol tal com estava previst.

Endesa cada any abans de fer la cessió del telefèric a l’Ajuntament de la Torre de Capdella, realitza una inspecció tècnica de la instal·lació perquè la Direcció General de Transport per Cable de la Generalitat de Catalunya n’autoritzi l’ús públic i així l’Ajuntament de la Torre de Capdella en pugui fer un ús turístic. Segons informa l’empresa, durant la revisió del telefèric, realitzada aquest mes de juny, quan la situació de la COVID-19 ho ha permès, s’ha detectat un problema amb una peça que impossibilita el seu ús públic el proper 1 de juliol.

Pel que fa a la data d’obertura, l’empresa ha informat que la propera setmana iniciarà els treballs de reparació temporal de la peça amb l’objectiu d’accelerar la posada en funcionament del Telefèric el mes aviat possible. Un cop s’iniciïn els treballs es podrà determinar amb més claredat si la reparació de la peça és viable des d’un punt de vista tècnic o si cal substituir-la per una de nova. A mesura que avancin els treballs es tindrà més informació.

L’empresa propietària del telefèric habitualment realitza la revisió al mes d’abril. Aquest any, degut a la pandèmia de la COVID-19, la revisió també es va iniciar més tard. A part de la revisió anual, (manteniment mecànic i elèctric), també realitza una revisió extraordinària cada 6 anys.

motius tècnics
L’obertura del telefèric de la Vall Fosca s’ajorna per motius tècnics

Notícies Pallars Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 278 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×