El Mostremp compleix una dècada!

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Mostremp compleix una dècada!

Arriba un Mostremp d’aniversari!

Enguany la cita del cinema rural al Pallars compleix 10 anys i presenta de nou una programació molt especial. No us la perdeu!Aquest dimecres torna el festival Mostremp, que s’allargarà fins el diumenge 22. Durant cinc dies, el festival presenta una programació amplia i destinada a tots els públics. 11 curtmetratges internacionals competiran enguany per endur-se el trofeu Terradets a millor curtmetratge de la secció oficial. Trobareu la resta de la programació al nostre web.

Acte inaugural

DIMECRES, 18 D’AGOST
19:30 | A LA LIRA

Projecció de la pel·lículaAlmost Ghosts.

Un documental que explora la decadència, a la vora de la desaparició, dels pobles fantasma a través de la icònica ruta 66 dels Estats Units, en un clar paral·lelisme amb la despoblació rural.

Per segon any, el festival se celebra en temps de pandèmia i per això hem fet un esforç perquè el festival compleixi totes les normes de seguretat. Com a novetat, l’organització ha posat a disposició del públic les entrades per a tots els actes, tant els gratuïts com els de pagament, al web entrapolis. A continuació hi trobareu els enllaços:

Abonament del festival
Entrades als diferents actes (cal escriure “Mostremp” al cercador)

Mostremp, cinema rural al Pallars, és una iniciativa de l’Associació Mostremp, Amics del Cinema de Tremp. Organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Tremp

Mostremp compleix una dècada
Mostremp compleix una dècada

Notícies Pallars Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 812 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×