Mostra de Cinema Occità amb la projecció de la pel·lícula Lo Pelòt

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×
Mostra de Cinema Occità amb la projecció de la pel·lícula Lo Pelòt 
 
El dijous 28 de setembre a les 19h, a la sala del Casal Cultural (2a planta Biblioteca) tindrà lloc la Mostra de Cinema Occità amb la projecció de la pel·lícula Lo Pelòt  i la xerrada llengua i literatura occitanes.  
 
 

Cartell-Mostra-Cinema-occitàLa Mòstra de Cinèma Occitan, impulsada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, ofereix una visió panoràmica de la llengua i la cultura occitanes a través de creacions audiovisuals i contribueix a bastir una xarxa d’exhibició pública, a Catalunya i a Occitània, amb la col·laboració d’institucions, entitats culturals i empreses catalanes i occitanes. La Mòstra de Cinèma Occitan 2017 l’organitza la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Lo Pelòt (sinopsi):

El bandolerisme és un element transversal a totes les societats que apareix com a tal cap al segle XV i que s’allarga ben bé fins al XIX. La transmissió oral i la recreació literària romàntica de molts d’aquests bandolers ha donat lloc a tota mena de llegendes i de narracions on es barregen realitat i ficció d’una manera gairebé inseparable. Jan Lamon, “Lo Pelòt” és un d’aquells bandolers llegendaris, a cavall entre la realitat I el mite.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 176 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×