ELS CONSELLS D’ALCALDES DEL SOBIRÀ I DEL JUSSÀ DEMANEN AL GOVERN LA MOBILITAT COMARCAL EN LLOC DE MUNICPAL

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ELS CONSELLS D’ALCALDES DEL SOBIRÀ I DEL JUSSÀ DEMANEN AL GOVERN LA MOBILITAT COMARCAL EN LLOC DE MUNICPAL

Després de reunir-se els respectius Consells, la totalitat dels alcaldes del Pallars Sobirà i del Jussà van acordar ahir per unanimitat adreçar una petició al Govern de la Generalitat per modificar l’abast del confinament i la mobilitat a fi que en lloc de ser una restricció municipal sigui comarcal i si la mesura continua, que el Govern informi de quins recursos destinarà als Pallars per tal de pal·liar l’efecte d’aquestes mesures.

Els presidents del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i del Pallars Jussà, Carles Isus i Josep M. Mullol, van convocar als corresponents Consells d’Alcaldes de les dos comarques per demanar la modificació de les restriccions que s’implantaran el proper dia 7 de gener.

Les extenses comarques dels Pallars ocupen un total de 2.723 km2, amb 234 nuclis de població i 29 municipis, que actualment compten amb aproximadament uns 22.000 habitants, dels quals el 50% viuen en 3 grans poblacions. Aquesta realitat comporta que molts habitants necessitin desplaçar-se a un altre municipi per rebre la major part dels serveis bàsics, ubicats a la capital de la comarca, en un municipi que no és el seu.

Així doncs, per tal de garantir l’accés de tots els veïns de la comarca als equipaments sociosanitaris, culturals i comercials que necessitin, els Consells sol·liciten que es modifiqui l’abast del confinament i que en lloc de municipal (que agreujaria la precarietat econòmica i social que estem patint), per als pallaresos la mobilitat passi a ser comarcal.

MOBILITAT COMARCAL
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 57 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×