Mirades de Dona, un projecte de fotografia participativa pel 8 de març

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Mirades de Dona, un projecte de fotografia participativa pel 8 de març

El SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) i l’Oficina Jove de l’Alta Ribagorça impulsen aquesta iniciativa amb l’objectiu de potenciar la part més artística de les dones i convertir-les en les protagonistes de la seva pròpia història a través de les fotografies.

Mirades de dona a l’Alta Ribagorça és un projecte de fotografia participativa amb motiu del dia 8 de Març, dia de la dona treballadora, amb un objectiu molt definit: donar visibilitat a la tasca de la dona a través de fotografies quotidianes fetes per les dones que resideixen en aquesta comarca, per tal de convertir-les en emissores i protagonistes del missatge quotidià i natural que volen traslladar.

La tècnica del SIAD, Mercé Jiménez, explica que a través de les fotografies fetes dones es persegueix aconseguir una radiografia real de les diverses mirades i realitats existents a la comarca.

Per tal de donar visibilitat les diferents realitats que mostrin les fotografies, se’n farà difusió en format paper i es proposa als tres municipis penjar les obres recollides pels carrers, a tall d’una gran exposició a l’aire lliure, viva i dinàmica. D’aquesta manera els vianants podran trobar-les de manera casual i establir aquest nexe de comunicació visual de les realitats de la dona emissora a la persona receptora. Així mateix també es planteja als ajuntaments la possibilitat que cadascun decideixi l’espai més adient per exposar-les.

A la vegada, es penjaran totes les fotografies a les xarxes socials de l’Oficina Jove, de manera individual i mitjançant un vídeo que reculli totes les mirades de dona.

Mirades de Dona
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 56 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×