Miquel Travé Campió d’Europa Júnior en C1 i K

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Miquel Travé Campió d’Europa Júnior en C1 i K1

Impressionants resultats de l’equip espanyol al Campionat d’Europa d’Eslàlom Jūnior i sub23 que s’ha disputat del 16 al 19 d’agost a Bratislava.

Mentre ahir en Miquel Travé es va proclamar com a flamant campió d’Europa junior en K1, avui ha aconseguit el doblet assolint també la medalla d’or  en la modalitat de C1. Una fantàstica temporada del palista del Club Cadí Canoë Kayak que el mes passat ja es va proclamar campió del mundial júnior en C1.

Cal destacar també que el divendres l’equip sub23 femení, format per la palista del Cadí Canoë Kayak Annebel Van der Kniff i les vasques Klara Olazabal i Miren Lazcano, van  obtenir  la medalla d’or en C1 i en David Llorente va assolir la medalla d’Or en K1 sub23.

Pel que fa a la resta de palistes del Club Cadí Canoë Kayak, en categoria júnior Pau Etxaniz ha aconseguit la 5a plaça en K1 i la 18a posició en C1, i es destaca la participació de Carla Carrillo per primera vegada en un europeu.

En categoria sub23 Annebel Van der Kniff ha quedat 16a en C1 i no va superar la fase classificatòria en K1. Per l’equip andorrà, les palistes del Club Cadí Mònica Dòria ha assolit la 9a plaça en C1 i la 11a en K1 i Mònica Pellicer no va poder superar les fases classificatòries.

miqueltrave
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots