MINIATLETISME LA POBLA DE SEGUR

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TROBADA COMARCAL MINIATLETISME LA POBLA DE SEGUR

Amb una participació total de més de 400 atletes escolars del Pallars Jussà, el Parc Alcalde Boixareu de La Pobla de Segur ha acollit la TROBADA COMARCAL DE MINIATLETISME. La matinal ha començat amb els més petits de l’Escola Els Raiers amb edats entre 3 i 5 anys que han realitzat els entrenaments oficials per l’Olimpíada Flamicell que tindrà lloc el proper 12 de març. Seguidament Cicle Inicial amb 1r i 2n EP han realitzat activitats atlètiques no competitives concentrades amb 3 proves (50 mts llisos, 50 mts obstacles i llançament de pes).

miniatletismeA les 10 hores han entrat al camp el atletes de Cicle Mitja (3r i 4t EP) de totes les Escoles del Pallars Jussà per realitzar 7 proves no competitives i adaptades per l’iniciació a l’atletisme com són els 50 mts llisos, 50 mts obstacles, llançament de pes, llançament de javelina, salt d’alçada, triple salt i llançament de disc.

El passat 12 de febrer va tenir lloc també a La Pobla de Segur el Curs d’Auxiliar de Jutges d’Atletisme. Els assistents a aquest curs són els monitors que avui han realitzat la sessió d’iniciació al miniatletisme i que els servirà de pràctica per poder realitzar les tasques de jutges a la propera Olimpíada Flamicell.

En acabar s’ha realitzat una foto de grup i entrega de diplomes per a tots els assistents. Aquesta activitat ha estat organitzada pel Consell Esportiu del Pallars Jussà dins els JEEC 2015/2016 i amb el suport de l’Ajuntament de La Pobla de Segur i del Consell Comarcal.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.729 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×