ELS MINAIRONS VISITEN EL TALLER CLAROR I LES ESCOLES DE LA SEU D’URGELL I CASTELLCIUTAT I LES LLARS D’INFANTS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ELS MINAIRONS VISITEN EL TALLER CLAROR I LES ESCOLES DE LA SEU D’URGELL I CASTELLCIUTAT I LES LLARS D’INFANTS
Els usuaris del Taller Claror de la Seu d’Urgell han rebut la visita dels minairons, activitat que també s’inclou dintre de la programació nadalenca ‘El Món Màgic de les Muntanyes’ que té lloc a la capital alturgellenca. Com cada any, aquests éssers màgics han volgut agrair a les persones que treballen en aquest centre ocupacional per col·laborar en la preparació de les més de 1.000 bosses, amb petits obsequis, què reben els nens i nenes de la Seu que participen al Tió de la Freita, el cagatió que se celebrarà el proper dijous, 24 de desembre, al Parc del Cadí.
A més a més, enguany els usuaris del Taller Claror també han elaborat una felicitació de Nadal que hi porta incorporat un imant amb la forma del campanar de la catedral de Santa Maria d’Urgell, fet amb pasta de paper reciclat.
Els minairons recullen els desitjos dels alumnes més petits
D’altra banda, els minairons també han fet una visita a tots els alumnes d’educació infantil de les escoles de la Seu d’Urgell i Castellciutat, així com als nens i nenes de les llars d’infants Els Minairons i Xics de la Salle.
En aquesta trobada, els alumnes més petits de la Seu i Castellciutat han lliurat als Minairons els seus desitjos per aquest Nadal. Tots aquestes peticions quedaran penjades a l’Arbre dels Desitjos, que estarà situat al pati de la Biblioteca Sant Agustí.
La regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, afirma que aquestes visites dels minairons a les escoles i a les llars d’infants “forma part de l’aprenentatge de les nostres tradicions”. Iscla afegeix que “és una època de l’any en què els més petits esperen amb molta il·lusió la visita dels nostres personatges nadalencs”.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 11 Vots
Carregant ... - 1.659 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×