Millorar la comunicació amb el joves de La Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL CONSELL MUNICIPAL DE JOVES DE LA SEU D’URGELL CELEBRA LA SEVA PRIMERA COMISSIÓ DE TREBALL

Els nois i noies membres d’aquest òrgan aborden, entre d’altres qüestions, com millorar la comunicació amb el jovent perquè els hi arribi la informació de la ciutat que els hi afecti més directament.

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha acollit la primera comissió de treball del Consell Municipal de Joves de la Seu d’aquest curs 2015-2016, després que el passat mes de novembre se celebrés el primer ple constituent d’aquest òrgan representatiu dels i les joves de la ciutat.

En aquesta jornada de treball els joves han rebut resposta per part de les diferents àrees de l’Ajuntament urgellenc a les diverses peticions i propostes a treballar presentades en el ple constituent.Cal remarcar que en aquesta comissió de treball s’ha abordat la qüestió sobre quina pot ser la millor via de comunicació per arribar als joves urgellencs amb l’objectiu de fer-los tota la informació de la Seu que més els hi interessi i els afecti més directament.

La reunió també ha servit perquè les tècniques municipals els hi han anunciat les properes activitats lúdiques i culturals que tindran lloc properament i on ells hi poden participar.

comissió-treball-CMJ
Comissió de treball del Consell Municipal de Joves de la Seu
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,50 de 5 - 2 Vots
Carregant ... - 1.463 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×