Projecció a la Seu d’Urgell del film ‘Mediterráneo’ pels Dies Europeus de Solidaritat Local 2021

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Projecció a la Seu d’Urgell del film ‘Mediterráneo’ pels Dies Europeus de Solidaritat Local 2021

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat pel pròxim divendres 26 de novembre la presentació de la pel·lícula Mediterráneo quetindrà lloc a Cinemes Guiu a les set del vespre.

Després de la projecció d’aquest film de Marcel Barrena, protagonitzat per Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López i Àlex Monner, se celebrarà un debat amb Patrícia Marín Gay, membre del departament d’educació de l’ONG Open Arms.En aquest acte també s’aprofitarà per fer una breu presentació de les ONG locals de la Seu d’Urgell.

L’entrada a aquesta sessió cinematogràfica i posterior debat és gratuïta però cal fer reserva prèvia a l’enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/laseu/online

Dies Europeus de Solidaritat Local

Aquest acte s’emmarca en la campanya dels Dies Europeus de Solidaritat Local, EDLS (sigles en anglès), que enguany se celebren del 15 al 30 de novembre. Els EDLS conviden a les ciutats i regions europees a conscienciar la seva ciutadania sobre els reptes mundials del desenvolupament sostenible i la necessitat de passar a l’acció.

Els governs locals europeus que participen als EDLS creuen en una Europa més forta i local, compromesa amb la solidaritat global.

Per a més informació: www.localsolidaritydays.eu

Mediterráneo
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 695 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×