El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Medi Natural del Conselh Generau signa uns convenis amb diverses Associacions de la Val d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Medi Natural del Conselh Generau signa uns convenis amb diverses Associacions de la Val d’Aran

El sindic d’Aran, Carlos Barrera, amb el conselhèr d’Agricultura, Ramaderia i Medi Natural d’Aran, Jose E. Arró, han signat un conveni amb els presidents de l’Agrupació de Defensa Sanitària d’Oví-Crabum, de l’Associació de criadors del cavall de raça “Cavall Pirinenc Català” i de l’Associació Professional del Boví de la Val d’Aran.

L’objecte d’aquests convenis és establir les bases de col·laboració entre el Conselh Generau d’Aran i aquestes  Associacions de la Val d’Aran per finançar la prestació dels serveis veterinaris, cursos de formació, assistència a fires, identificació animal i tractament veterinari.

El Conselh Generau d’Aran es compromet, mitjançant la signatura dels convenis, a realitzar les accions següents:

– Donar ajuda pel manteniment de les condicions tècniques i sanitàries de les explotacions ramaderes existents.

– Col·laborar amb aquestes Associacions de la Val d’Aran en la redacció dels estudis previs de viabilitat dels diferents projectes de noves construccions proposats pels professionals ramaders.

El Conselh Generau d’Aran aportarà quinze mil euros (15.000€) a cada Associació. En paraules del conselhèr d’Agricultura, Ramaderia i Medi Natural d’Aran,Jose E. Arró: “El Departament de Medi Ambient i Pagesia (DEMAP) del Conselh Generau d’Aran -en el seu treball de suport a la ramaderia- vol ajudar al desenvolupament i conservació de la professió agropecuària a la Val d’Aran”.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 84 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×