Un projecte aranès seleccionat en el ‘Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran’

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Un projecte aranès seleccionat en el ‘Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran’

  • Un projecte aranès seleccionat en el ‘Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran’ El “Ecocentro Bioleta” ha estat un dels projectes seleccionats per aquesta iniciativa de micro mecenatge que té com a objectiu ajudar a finançar projectes amb retorn social en els territoris de l’Alt Pirineu i Aran  

La passada tardor es va anunciar la convocatòria pilot de finançament col·lectiu de projectes amb retorn social al territori, “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran”. Una convocatòria de finançament col·lectiu mixt, en la qual les administracions públiques complementen les aportacions de la ciutadania a través del micro mecenatge.

La primera edició del projecte de matchfunding Arrela’t  compta amb un fons públic de 24.000 euros per a activar un total de sis projectes, un de cada territori que conforma l’Alt Pirineu i Aran.

El projecte triat a la Val d’Aran ha estat el “Ecocentro Bioleta”, un projecte d’alimentació, cursos, activitats i altres productes basat en la sostenibilitat, l’ecologia i el comerç just i de km0.

Està previst que la campanya de micro mecenatge en la qual podrà participar tota persona interessada, s’inicii el pròxim 2 de març, i es durà a terme a través de la plataforma Goteo.org. Els projectes seleccionats rebran suport tècnic per a preparar les seves campanyes de micro mecenatge i maximitzar així els seus objectius.

Aquesta iniciativa la promouen els Consells Comarcals de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell,  la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Conselh Generau d’Aran, les Oficines Joves, els serveis de promoció econòmica i treball d’aquestes comarques, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i el projecte Odisseu, amb el suport de la Diputació de Lleida, Diputació de Girona, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), la DG de Joventut, el Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya i el Consorci Leader Pirineu Occidental.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 54 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×