Lliurament gratuït de mascaretes i gel hidroalcohòlic a comerços i empreses de la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Lliurament gratuït de mascaretes i gel hidroalcohòlic a comerços i empreses de la Seu d’Urgell

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell lliurarà de manera gratuïta mascaretes FFP2 i gel hidroalcohòlic a comerços, establiments i empreses de la ciutat.

El lliurament es farà a la sala Sant Domènec de vuit a 11 del matí i de tres a cinc de la tarda, en tres dies diferents (demà dimecres, dijous i divendres, 27, 28 i 29 de maig, respectivament) i per sectors econòmics.

Així, demà dimecres 27 de maig podran anar a recollir les seves mascaretes i el seu gel desinfectant els associats a l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i de l’Associació del Casc Antic.

Dijous 28 maig serà el torn dels associats a la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell i del Menja’t l’Alt Urgell.

Divendres 29 de maig podran anar recollir les mascaretes i el gel hidroalcohòlic els membres de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, els establiments turístics i de restauració.

Concretament, es lliuraran 3 mascaretes FFP2 i un litre de gel hidroalcohòlic per establiments o empresa. Aquells negocis o empreses que tinguin més de cinc treballadors se’ls hi lliurarà 5 mascaretes.

D’altra banda, aquells comerços, establiments o empreses que no estiguin associats a cap entitat dels diferents sectors podran recollir també les seves mascaretes i el seu gel hidroalcohòlic. Caldrà però que ho facin el dia corresponent al seu sector econòmic.

En el moment de recollir les mascaretes i el gel no caldrà cap acreditació. Només es demanarà les dades de l’empresa per tal de fer la corresponent comprovació de la informació obtinguda prèviament.

Per aquells que no puguin anar a recollir aquests elements de seguretat i desinfecció poden enviar un correu electrònic a l’adreça alopez@espaiermengol.cat per trobar dia i hora de lliurament. 

mascaretes
Ajuntament de la Seu d’Urgell
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 67 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×