ELS MALFARGATS DE PALLARS ARRIBEN A LA MEITAT DE LA TEMPORADA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Aquest mes de juny, la colla castellera Malfargats de Pallars ha tancat el primer tram de la temporada amb el desplaçament que van realitzar a Cubelles, on van participar junt amb 5 colles a la Diada dels castellers de Foix. En aquesta primera meitat de la temporada, els pallaresos han participat en un total de 6 diades que s’han repartit arreu del territori català.

D’una banda, destaca el fet de poder celebrar la Diada del Bateig a Tremp amb les colles padrines, Margeners de Lleida i els Castellers de Lleida, així com la celebració de la Diada Local, coincidint amb les dates del patró trempolí, Sant Bonifaci. Per altra banda, els desplaçaments han portat la colla pallaresa a voltar pel territori català, en poblacions com Guissona, Lleida, Sant Andreu de la Barca i Cubelles.  D’aquesta meitat de temporada cal destacar que els Malfargats sumen un total de 16 castells de 6 descarregats i 20 pilars de 4 descarregats, així com un total de 6 intents desmuntats de castells de 6.

El tret més remarcable és la bona trajectòria de colla que consolida aquests tipus de castells tenint en compte que des de l’any 2023 fins a dia d’avui ja han descarregat un total de 47 castells essent encara són colla en formació dins de la Coordinadora de Colles Castelleres. Per a les colles en formació la Coordinadora exigeix un temps de formació abans de poder passar a ser colla de ple dret.

Les properes actuacions dels Malfargats seran en territori pallarès, a finals de juliol durant la Festa Major de La Pobla de Segur i el primer cap de setmana d’agost coincidint amb la Festa Major de Sort.

MALFARGATS
ELS MALFARGATS DE PALLARS ARRIBEN A LA MEITAT DE LA TEMPORADA
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 88 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×