El Mag Stigman presenta aquest dimarts a Tremp ‘Fabulós’, el seu espectacle de màgia visual

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Mag Stigman presenta aquest dimarts a Tremp ‘Fabulós’, el seu espectacle de màgia visual

  • Actuarà a les 19.30 hores al pati de l’escola Valldeflors en el marc del ‘Cucaestiu’, el cicle d’activitats d’estiu al carrer per a nens i nenes

El reconegut Mag Stigman oferirà aquest dimarts 28 de juliol els números i trucs del seu espectacle ‘Fabulós’ al pati de l’escola Valldeflors de Tremp. L’actuació, que s’iniciarà a les 19.30 hores, forma part del cicle ‘Cucaestiu’,amb el qual l’ajuntament de la capital del Pallars Jussà amenitza les tardes d’estiu amb activitats gratuïtes al carrer per a nens i nenes.

Al seu espectacle ‘Fabulós’, el Mag Stigman representa números de màgia visual, que estan acompanyats de música i coreografies. El mag mostra el seu univers particular a través de la imaginació i la música. El ‘show’ d’il·lusionisme està adreçat a tots els públics.

Durant la representació, el mag s’adaptarà a les recomanacions sanitàries i de seguretat derivades de la Covid-19 i evitarà que els més petits accedeixin a l’escenari i mantindrà l’esperit participatiu del públic, però des dels seus seients i mantenint la distància de seguretat.

Petita gira d’estiu a l’aire lliure
 
Una vegada s’ha reprès de forma progressiva l’activitat cultural, Stigman ha actuat aquest mes de juliol a diversos indrets de Catalunya en el marc de festes majors o espectacles d’estiu. Així, representarà el ‘Més que màgia’ demà al pati de l’escola Montbaig de Sant Boi de Llobregat.
 Sobre el Mag Stigman

Stigman, psicòleg de formació, és també professor de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull i combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Així, de forma paral·lela, ofereix sessions formatives, tant per a alumnes com per a professors, en què posa a l’abast eines de màgia per aprendre i ensenyar matemàtiques.

Mag Stigman

AGENDA:
‘Fabulós’
Dimarts, 28 de juliol a les 19.30 hores
Lloc: Pati escola Valldeflors (Tremp)
Més informació:
https://www.ajuntamentdetremp.cat/ca/ja-tenim-la-programacio-de-la-cucaestiu
Preu: Gratuït

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,50 de 5 - 2 Vots
Carregant ... - 76 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×