L’XCircuit presenta la nova temporada de curses 2020-21

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’XCircuit presenta la nova temporada de curses 2020-21

L’XCircuit comença una nova temporada de curses d’esquí nòrdic amb algunes novetats i prudència davant dels diferents episodis de la pandèmia per la Covid-19.

El calendari de curses de la temporada 2020-21 s’iniciarà el dia 20 de desembre, a Naut Aran, amb la 2a edició de la CAEI Naut Aran, organitzada pel Club Aranés d’Espòrts d’Iuèrn -CAEI. La cursa es realitzarà al Pla de Beret.

La següent cursa de l’XCircuit tindrà lloc el dia 3 de gener, a Sant Joan de l’Erm, amb la 20a edició del Trofeu Patufet, organitzat pel Club d’Esquí de Fons Alt Urgell – Cerdanya -CEFUC-. El Trofeu Patufet és una cursa adreçada a categories infantils, amb l’objectiu de promocionar l’esquí de fons entre els més petits.

La tercera cursa a celebrar-se serà la 29a Marxa Pirineu, el dia 24 de gener, a les Estacions de Lles i Aransa. Aquesta cursa, organitzada per ambdues estacions, és l’única que es desenvolupa en estil “travessa”.

El 31 de gener, celebrarem la 20a Puigcerdà Fons, organitzada pel Club Esqií Puigcerdà – PEC, a l’estació d’esquí de la Llosa, a la Catalunya Nord (França).

El 14 de febrer tindrà lloc la 31a Andorra Fons, a l’estació de la Rabassa – Naturlàndia, organitzada per la mateixa estació amb la col·laboració del NEC.

El calendari de curses conclourà amb una nova marxa de fons, la Micropirineu, el 20 de febrer, organitzada pel Club Esquí Bellver, que com a novetat s’incorpora enguany a l’organització de l’XCircuit. Aquesta cursa de categories infantils es realitzarà a l’estació de Lles de Cerdanya, i el seu objectiu és promocionar aquest esport entre els més petits.

L’XCircuit és una organització formada per 6 entitats, entre clubs i estacions d’esquí nòrdic, i té com a objectiu popularitzar les marxes d’esquí de fons per tal de gaudir de l’esquí nòrdic amb la família i els amics, i alhora promocionar aquest esport.

Les persones que participen a totes les curses de l’XCircuit reben el premi FiniXCer al finalitzar la temporada. En aquest cas es premia la fidelitat i participació a les curses. Ni la classificació del fondista ni el seu temps a les curses influeix en el resultat.

L’XCircuit

Totes les organitzacions estan compromeses en el seguiment estricte de les normes que els diferents responsables (federacions, responsables, sanitaris, etc.) ens marquin per superar la pandèmia Covid-19. Amb l’objectiu de preservar la salut de tots els corredors, organitzadors, voluntaris i col·laboradors, es posaran tots els mitjans i s’adaptaran les diferents curses a les normes que en el seu moment estiguin vigents.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 110 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×