L’ULTRA CLEAN MARATHON ENTRA A LA MUNTANYA EN LA SEVA TERCERA ETAPA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

L’ULTRA CLEAN MARATHON ENTRA A LA MUNTANYA EN LA SEVA TERCERA ETAPA

  • Els corredors, Albert Bosch i Nicole Ribera, sortiran de Gerri de la Sal (6.30 hores) i arribaran a Tremp (13.25 hores després de passar per la Pobla de Segur i Aramunt.  
  • L’Ultra Clean Marathon és un repte de 295 km corrent, en set etapes que se celebra del 13 al 19 de maig i que conjuga esport i conservació de la natura. 
  • Les diferents etapes, de distància marató cada una, transcorren per zones d’alt valor paisatgístic i natural de Catalunya. 

ultraclean
Demà dimarts dia 15 de maig, l’Ultra Clean Marathon celebrarà la tercera etapa, la primera de muntanya que transcorrerà pel Pallars, enllaçant Gerri de la Sal i Tremp, una zona d’alt valor naturalístic. La sortida està prevista per les 6.30 hores des de Gerri de la Sal i el punt d’arribada (previst per les 13.25 hores) serà la plaça Major de Tremp. La següent etapa de muntanya serà la número 5 (dijous) que es farà a Montserrat. A l’arribada a Tremp es categoritzaran els residus recollits, es pesaran i es lliuraran els premis al residu més curiós, més comú i al més contaminant per la natura. Aquesta serà la quarta etapa de l’Ultra Clean Marathon que va començar diumenge a Sant Feliu de Guíxols i que acabarà dissabte a Barcelona. 


Etapa 3: Gerri de la Sal – Tremp
L’etapa de demà dimarts es dedica als paisatges i boscos de muntanya i transcorre per diversos espais amb acords de custòdia de l’Ajuntament de Tremp i de l’Estació Biològica del Pallars Jussà. Al llarg de l’etapa s’hi poden afegir persones a títol individual ja sigui per compartir part del recorregut corrent amb els ambaixadors de l’Ultra Clean Marathon, Albert Bosch i Nicole Ribera, o ja sigui a les accions de neteja previstes que seran a la Pobla de Segur i a la Central Hidroelèctrica ubicada a 5 quilòmetres de Tremp. A l’arribada es retornarà a la natura un esparver que ha estat recuperat pel Centre de Recuperació de Fauna Vallcalent. 

Podeu consultar el cartell de l’etapa aquí. I el recorregut aquí.

Aquesta etapa compta amb el patrocini de la Diputació de Lleida i la col·laboració de l’Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà, Brita, Denso, Hotel Terradets, Tèxtil Santanderina, Geoparc, Parc de les Olors de Clarverol, Ecotallers, Escola els raiers de la Pobla de Segur i Escola Valldeflors de Tremp. 

L’Ultra Clean Marathon està organitzada per la Xarxa de Custòdia del Territori, la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Agència de Residus de Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 206 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×