Lucas Eguibar guanya la classificatòria de la Copa del Món de snowboard cross FIS de Baqueira Beret

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Lucas Eguibar guanya la classificatòria de la Copa del Món de snowboard cross FIS de Baqueira Beret

Lucas Eguibar rider de la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), té possibilitats d’entrar en el podi de la Copa del Món de Baqueira Beret, ja que en la classificatòria de divendres ha registrat el millor temps, amb 53,44 segons. En segon lloc s’ha ficat a la final de dissabte l’austríac Alessandro Haemmerle (53,63), seguit de l’italià Lorenzo Sommariva (53,89).

El medallista olímpic espanyol de la RFEDI Regino Hernández s’ha classificat en vuitena posició amb un temps de 54,39. Després de finalitzar la baixada guanyadora, Eguibar s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat de les classificatòries.La txeca Eva Samkova ha estat la rider més ràpida en les classificatòries de divendres, amb un crono de 56,60 segons.

La segona millor classificada ha estat la italiana Francesca Gallina amb un temps de 56,80 i tercera ha resultat la nord-americana Lindsey Jacobellis (56,81), rider que a dia d’avui ocupa el primer lloc de la general.Amb unes condicions meteorològiques molt bones, divendres 1 de març, l’estació de Baqueira Beret ha estat l’escenari de les proves classificatòries de la Copa del Món de snowboard cross, esdeveniment patrocinat per Movistar i Seguros Catalana Occidente. 91 esportistes (56 homes i 35 dones), els millors del món, han donat el millor d’ells mateixos per entrar a la final, que es disputarà dissabte 2 de març.

Les proves classificatòries femenines s’han iniciat a les 11.15 h i les masculines, a les 13.15 h. A la final de dissabte competiran 16 dones i 32 homes. En el cas de les dones les 8 primeres s’han classificat directament a la final i en el cas dels homes han estat els 16 primers.

La resta de classificats per concretar els quadres s’ha decidit en una espectacular segona mànega de tot o res. Dissabte 2 de març a partir del migdia, competiran els 32 riders de la categoria masculina i les 16 corredores de la categoria femenina, classificats divendres. Els riders disputaran la seva primera ronda en vuitens de final.

Els corredors baixaran en grups de 4 i els dos primers de cada mànega passaran a la següent eliminatòria (vuit de final, quarts de final, semifinals i finals) fins arribar a la gran final (big final) i la final de consolació (small final) per decidir els llocs del 1è al 8è. En total, 91 snowboarders s’han desplaçat a Baqueira Beret (56 homes i 35 dones) provinents de 17 països: Alemanya (7), Andorra (1), Argentina (1), Austràlia (6), Àustria (9), Canadà ( 9), Espanya (2), Estats Units (16), França (9), Finlàndia (1), Itàlia (11), Japó (2), Països Baixos (1), Polònia (1), Gran Bretanya (2) , República Txeca (4) i Suïssa (9). La Copa del Món SBX a la Val d’Aran compta amb el suport d’institucions esportives com el Consell Català de l’Esport (CCE), juntament amb la RFEDI (Real Federación Española de Deportes de Invierno) i la col·laboració de les institucions locals com el Conselh Generau d’Aran, l’ajuntament de Naut Aran i la Diputació de Lleida. També cal recordar la vinculació dels clubs aranesos d’esquí i de l’Associació Volentaris d’Aran.

Programa de la final de la Copa del Món SBXDissabte 2 de març:12:15 – 13:00 h: Entrenament.13:30 – 14:50 h: Finals SBX (vuitens, quarts, semifinals i final).15:00 – 18:00 h: Festa amb DJ Serx Einheri en el village.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 110 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×