L’Olimpíada Flamicell 2016 de La Pobla de Segur

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Un any més l’Olimpíada Flamicell 2016 de La Pobla de Segur ha aplegat més de 1000 atletes a les instal.lacions del Parc “Alcalde Boixareu” de La Pobla de Segur. Un nombrós públic s’ha concentrat a les graderies per animar als atletes en un dia assolejat.

Cal destacar la millora de 3 marques històriques en Longitud Cadet Femení – 04.67 m. (Susan Stephen – Lleida Unió Atlètica), Pes Infantil Femení 10,50 m. (Maria Navarro – Col.legi Santa Anna) i Pes Ifantil Masculí 10,64 m. (Lluís Pera – Mater Salvatoris).

En l’apartat d’ATLETISME d’Aleví a Cadet, MATER SALVATORIS amb 450 punts ha quedat 1er classificat, seguit del COL.LEGI SANTA ANNA amb 379 punts i de l’INSTITUT DE LA POBLA DE SEGUR amb 317 punts.

DSC_9901

En l’apartat de MINIATLETISME, quasi 500 atletes han realitzat proves no competitives (50 m. Llisos, 50 m. Obstacles, pes, javelina, …) en categories PREBENJAMÍ i BENJAMÍ.

L’Esportista Convidada 2016 ha estat l’atleta del FC Barcelona BERTA CABANAS TIRAPU, natural de La Pobla de Segur. Un referent dins la població per a tots els participants que han gaudit de l’encesa del Pebeter amb ella.

Als voltants de la competició atlètica, també s’han relaitzat altres esports i activitats lúdico-esportives (futbol, korfball, bicicletes tot terreny, balanz bike, …) i inflables per als més petits. Com ha novetat, un INFLABLE  de l’Agencia Catalana de Residus ha estat durant la jornada present a la plaça e l’Ajuntament, en els més petits han jugat i aprés a reciclar. També la campanya “ESPORTISTA SOLIDARI”, ha recollit divers material esportiu per als més necessitats.

DSC_9971

L’organització ha estat per part de l’Escola Els Raiers, l’AMPA i l’Ajuntament de La Pobla de Segur, amb la col.laboració del Consell Esportiu del Pallars Jussà i el Club Atletisme de La Pobla de Segur.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 2.737 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×