ERM, l’Oli d’Oliva de Muntanya Verge Extra Verd que ha sorprès els experts en oli

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ERM, l’Oli d’Oliva de Muntanya Verge Extra Verd que ha sorprès els experts en oli

Un projecte que vol posar en valor el territori i l’agricultura de la Vall de Barcedana
 
Ivan Caelles Colomés, productor de l’oli ERM, ha presentat avui, 15 de desembre, el seu nou oli produït a la Vall de Barcedana (Pallars Jussà) i que es defineix per ser un Oli de Muntanya. En una zona on tradicionalment s’ha fet oli madur, Ivan Caelles va apostar per collir l’oliva en verd i ha obtingut un oli de categoria superior que ha aconseguit puntuacions molt altes en el panell de tast.
 
L’Hotel Terradets de Cellers ha acollit la presentació d’ERM, a la qual han asssistit gairebé 150 persones; Ivan Caelles, fill i net de pagesos i moliners, ha explicat la seva vinculació amb la Vall de Barcedana i com va sorgir el projecte ERM; Xavier Ruzafa, expert en oli i fundador de primera oleoteca catalana Oro Líquido, a Barcelona, ha parlat de les bondats de l’oli d’oliva verge extra i ha destacat les propietats de l’oli ERM. “Quan estarieu disposats a pagar per un elixir de salut amb nombrososes propietats? Aquest elixir és l’oli d’oliva verge extra” ha dit; Neus Huguet, dissenyadora i comunicadora, ha explicat com es va construir la marca apostant sempre per la seva vinculació amb el territori; i Ramon Pallàs ha posat el toc humorístic i musical a la jornada.
 
 
 
Nombroses autoritats, associacions, empresaris i emprenedors i veïns del Pallars, entre ells l’Associació de Productors d’Oli d’Oliva del Pallars; la Delegada del Govern de l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós; Pallars Actiu; APAT…  han volgut donar suport al projecte ERM i han felicitat Ivan Caelles per aquesta iniciativa.
 
La Sra. Anna Ritz, Regidora de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Tremp, ha parlat del programa “Al teu Gust, aliments del Pallars” on encaixa el projecte Erm dient que “és un gust veure persones que s’arrisquen i aposten per un producte que fa territori” i ha destacat la importància d’aquestes “persones i empreses que fan del Pallars un referent en el sector agroalimentari”.
 

L’Il.lm Constantí Aranda, President del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha encoratjat Ivan Caelles destacant el seu entusiasme i ha afegit “en un territori amb una població molt envellida, és d’agrair que hi hagi gent jove amb iniciativa i entusiasme, i més si es tracta d’un projecte relacionat amb l’agricultura i el paisatge”, i ha fet esment a l’Associació de Joves Emprenedors del Pallars “Arrela’t”, de la qual Caelles és membre.
ermoli
Fotografia: Javier Lebrero
 
Un piscolabis/dinar amb plats cuinats amb Oli d’Oliva de Muntanya Verge Extra Verd ERM ha servit de cloenda d’aquesta jornada també solidària, doncs el 10% de les vendes d’oli que s’han fet, es destina a la Marató de TV3, que justament aquest any recull fons per a la investigació contra el càncer, una de les malalties que prevé l’oli d’oliva verge extra.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 324 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×