LO LLUMENER 2020 tanca la 5a edició amb èxit

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LO LLUMENER 2020 tanca la seva 5a edició amb èxit

Lo Llumener ha tancat la seva cinquena edició amb un gran èxit de públic, malgrat les restriccions imposades per la pandèmia de COVID-19 i les prediccions meteorològiques, que no eren favorables.

Enguany l’eix central del festival ha estat el circ, com a homenatge i reconeixement a l’activitat circense que brota als parcs, les escoles i gimnasos de tots el pobles del Pallars gràcies a l’impuls de l’escola de circ de les Ntelades.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries en relació al control del COVID-19, ha calgut reduir l’aforament dels espectacles i  a més per tal de controlar aquest aforament calia reservar entrada, encara que l’accés als espectacles era gratuït.

Aquest any els espectacles s’han dividit en dos espais, el castell i el poliesportiu de Sort: Al matí hem pogut gaudir de les acrobàcies de les Ntelades i les titelles de Farrés Brothers al Castell i a la tarda de la màgia de Txema Màgic i el circ amb Bucraá Circus al poliesportiu. El Festival s’ha tancat amb el concert del grup de rap Tribade al Castell de Sort amb un públic més juvenil.

Paral·lelament, s’han desenvolupat altres activitats com el Circ del Carrer Major i la petita Fira d’àlbums il·lustrats amb la participació les editorials Joventut, A buen paso, Mosquito Books i Cambuleta.

La valoració de l’organització és molt positiva ja que ha tingut bona resposta del públic familiar i infantil, així com del jovent, en activitats com ara el taller de rap i beats desenvolupat per Bittah, cantant de Tribade i el taller de Microrelats dut a terme per l’escriptora Montse Subirana.

Com cada any Lo Llumener 2020 ha comptat amb la participació d’un important grup de voluntaris que han fet possible el desenvolupament del festival tot seguint de forma estricta les mesures de seguretat establertes. Volem agrair especialment la tasca duta a terme per aquests voluntaris, sense els que el festival no hagués estat possible.

LO LLUMENER 2020
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 65 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×