Lliurament del premi Música de vi

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Premi Música de vi

Ahir a la tarda es va lliurar el premi de la segona edició del concurs Música de vi. El concurs té per objecte difondre la cultura del vi a través de les diferents d’expressions culturals i vol donar a conèixer els vins elaborats a la comarca del Pallars Jussà fomentant l’implicació dels cellers i la participació popular.

premi_vi_16

El maridatge guanyador ha estat pel vi Ekam 2014 del Celler Castell d’Encús amb la peça musical Struggle for pleasure de Wim Memters , proposat per M. Mar H. Teruel. Es tracta d’una peça musical del 1983 i utilitzada per l’operada de telefonia belga Proximus i el marida per l’elegància progressiva , amb un inici suau, delicat i harmoniós, seguit d’una trama intensa amb multitud de detalls.La proposta finalista és per la cançó Valerie d’Amy Winehouse maridada amb el vi Turritela negre, una proposta de Pere Aguilar que marida un vi jove amb una creació fresca i amb notes negres.

Han participat 7 cellers de la comarca: Castell d’Encús, Celler Mas Garcia Muret, Celler Miquel Roca, El Vinyer, Sauvella, Terrer de Pallars, Vila Corona. s’han fet maridatges amb cançons de música clàssica, d’opera, jazz, cançons de rock, rock català, electrónica,…

L’edat dels participants va des del 18 anys fins els 70 i han arribat propostes d’arreu del Pallars Jussà, la província de Lleida i Barcelona.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.348 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×