LA PROMOCIÓ DE L’OFERTA TURÍSTICA DE LLEIDA ARRIBA AQUEST CAP DE SETMANA A LONDRES A LA FIRA ADVENTURE TRAVEL SHOW, ESPECIALITZADA EN TURISME ACTIU I ESPORTS D’AVENTURA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LA PROMOCIÓ DE L’OFERTA TURÍSTICA DE LLEIDA ARRIBA AQUEST CAP DE SETMANA A LONDRES A LA FIRA ADVENTURE TRAVEL SHOW, ESPECIALITZADA EN TURISME ACTIU I ESPORTS D’AVENTURA

L’escalador californià de renom internacional Chris Sharma, establert a Lleida, ha explicat la seva experiència en l’àmbit de les activitats de turisme actiu a les comarques de Lleida en una conferència en el marc del saló

La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, participa aquest cap de setmana a la fira Adventure Travel Show de Londres per promocionar al mercat britànic el conjunt de l’oferta turística de les comarques lleidatanes i de manera específica la vinculada amb el turisme actiu i els esports d’aventura del Pirineu i les Terres de Lleida.

La fira Adventure Travel Show està especialitzada en turisme actiu i esports d’aventura, motiu pel qual el Patronat de Turisme hi participa per donar a conèixer tot el seu potencial turístic en aquest àmbit i com a referent del conjunt de l’Estat espanyol amb l’objectiu d’incrementar el nombre de visitants britànics a la demarcació de Lleida.

El Patronat de Turisme té una presència directa en aquest saló amb un taulell amb la marca turística “Ara Lleida” dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. El vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, ha participat en les diferents activitats vinculades amb la promoció turística de Lleida a la fira de Londres.

Entre les activitats programades per aquesta tarda l’escalador californià de renom internacional Chris Sharma, establert a Lleida des de l’any 2007, ha pronunciat una conferència davant un auditori replet amb 400 persones de públic en què ha situat les comarques de Lleida com un dels referents a escala mundial per a la pràctica de l’escalada. La conferència portava per títol “Què es necessita per conquerir les parets més difícils a Lleida-Catalunya?. En la seva presentació Sharma ha explicat la seva experiència en l’àmbit de les activitats de turisme actiu a les comarques de Lleida, com també d’altres indrets de Catalunya, i ha manifestat que es tracta d’una destinació plena d’oportunitats per als entusiastes de l’aventura amb referència a l’escalada, l’snowboard, el ràfting en aigües braves i el ciclisme, entre d’altres. L’atleta ha relatat que estava buscant un indret per instal·lar la seva llar “amb la possibilitat d’escalar una muntanya diferent cada dia.  I això Lleida ho té”, ha afirmat davant un auditori replet de públic.

El Patronat de Turisme dóna a conèixer a la fira Adventure Travel Show l’oferta del Pirineu i les Terres de Lleida vinculada amb la natura, el senderisme i el cicloturisme, amb informació sobre rutes i establiments, a més de la diversitat d’activitats d’esports d’aventura, entre les quals el ràfting, que és tot un referent en les activitats d’aigua. El Patronat de Turisme també hi distribueix els catàlegs editats en anglès pel mateix Patronat “GR de senderisme” i “Ara Lleida 365”, per tal de promocionar tot el ventall de possibilitats que ofereixen les comarques de la demarcació en l’àmbit turístic.

El mercat procedent del Regne Unit representa el 9’5 % aproximadament del turisme estranger que anualment rep la demarcació lleidatana i ocupa el segon lloc en importància després de França, que ostenta un 40,00 % dels visitants internacionals. El turisme estranger a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida va representar l’any 2018 el 16,00 % del nombre total de turistes. Encara no es disposa de les dades definitives de la procedència dels estrangers de l’any 2018.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 147 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×