El “Liceu a la fresca” arriba a Sant Joan d’Arties

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
El “Liceu a la fresca” arriba a Sant Joan d’Arties
 
El dissabte 16 de juny a les 22 h a l’església de Sant Joan d’Arties es projectarà l’òpera “Manon Lescaut” de Puccini, en el Liceu a la fresca 2018.
 
El Liceu a la fresca és una proposta del Gran Teatre del Liceu per difondre la música i l’òpera. Es tracta d’un projecte divulgatiu amb un objectiu principal, que l’òpera arribi a totes les persones, i que totes puguin gaudir-ne d’una forma atractiva, accesible i informal. Això s’aconsegueix gràcies a la col·laboració entre el Liceu i les diverses entitats i ajuntaments interessats en projectar en una pantalla gegant, i per mitjà d’una retransmissió en el fals directe, l’òpera que es representi al Liceu en aquell moment.
 
 
Enguany el Gran Teatre del Liceu en col·laboració amb el Museu de la Val d’Aran, el Conselh Generau d’Aran i l’Ajuntament del Naut Aran, han establert un conveni per poder fer arribar el Liceu a la fresca a la Val d’Aran.
 
liceu-fresca-17-18L’església de Sant Joan d’Arties, per les seves característiques arquitectòniques i el seu entorn, és el lloc escollit per la projecció el dissabte 16 de juny de l’òpera de Puccini “Manon Lescaut”. Una òpera que enguany enllaça amb la temàtica seleccionada per a aquest 2018 pel Museu de la Val d’Aran, la dona, i que es dóna a conèixer amb el hastag #anderahemna.
 
L’òpera “Manon Lescaut” va ser el primer gran triomf de Giacomo Puccini l’any 1893. Es tracta d’una òpera basada en l’obra de l’abat Prévost, “L’histoire du chevalier des Grieux et de Manon Lescaut” on es narra l’ascensió i caiguda de Manon Lescaut.
 
L’obra és interpretada, en els seus papers principals, per diverses sopranos i tenors de fama internacional, Ludmyla Monastyrska, Maria Pia Piscitelli, Gregory Kunde, Jorge de León i Rafael Davila.
El Museu de la Val d’Aran us convida per gaudir el dissabte 16 de juny a les 22h, a l’església de Sant Joan d’Arties, de l’òpera “Manon Lescaut” de Puccini.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 217 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×