CADÍ LA SEU JUGARÀ LA TEMPORADA VINENT, I PER PRIMER COP, L’EUROCUP WOMEN

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

CADÍ LA SEU JUGARÀ LA TEMPORADA VINENT, I PER PRIMER COP, L’EUROCUP WOMEN

Gràcies al gran paper de l’equip la temporada passada, Cadí La Seu va guanyar, per mèrits esportius, plaça per la competició europea Eurocup Women. Ha estat un estiu llarg de negociacions, amb converses constants amb les institucions públiques i privades que donen suport al club, per tal de fer realitat aquest somni. La passada ja va ser una temporada històrica i, gràcies a aquesta, la vinent també ho serà degut al fet que l’equip competirà en l’àmbit europeu per primer cop en els seus quasi 20 anys a l’elit del bàsquet femení.Pere Porta, president del club, ha fet un comunicat sobre què significa per a Sedis Bàsquet haver completat la inscripció de Cadí La Seu a l’Eurocup:

L’EUROCUP WOMEN
CADÍ LA SEU JUGARÀ LA TEMPORADA VINENT, I PER PRIMER COP, L’EUROCUP WOMEN

També, Pep Ribes, director esportiu de l’equip, en declara el següent: “Per Cadí La Seu, participar en l’Eurocup Women és un premi, un repte i un orgull. Un premi a l’excel·lent temporada realitzada, finalitzada en tercer lloc a la classificació, la qual s’hi han assolit els millors resultats en la nostra història a lliga femenina. Un repte perquè competir a l’Eurocup són paraules majors, portar a l’equip a donar imatge europea i compaginar la doble competició durant la setmana. Aquests factors han estat claus per tal de confeccionar la plantilla, de la qual estem molt satisfets de com ha quedat i que creiem que farà un bon paper. I finalment, un orgull perquè portar el nom de la ciutat i de la comarca per mèrit propi en l’àmbit europeu n’és motiu per estar orgullosos.

Actualment, l’equip està al complet a falta d’anunciar la jugadora que tancarà el joc interior i que es posarà a les ordres de Bernat Canut al finalitzar l’estiu.

EL SOMNI EUROPEU ARRIBA A LA SEU, ET NECESSITEM AL PALAU. Som-hi Sedis!

Notícies Esports

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 147 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×