PROMOCIÓ DE NOVES RUTES DE SENDERISME A FITUR

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

PALLARS JUSSÀ PROMOCIONA LES NOVES RUTES DE SENDERISME A FITUR

El Consell Comarcal del Pallars Jussà està present aquests dies a La Fira Internacional de Turisme (FITUR) on promociona el turisme familiar i de natura a la comarca. Aquesta plataforma turística permet al Jussà mostrar el diversos productes que s’han anat creant a la comarca en col·laboració amb els empresaris del sector.

representants
Els representants del Pallars Jussà a La Fira Internacional de Turisme (FITUR)

En l’edició d’enguany s’ha posat especial interès en donar a conèixer el nou sender turístic que uneix les poblacions de la Pobla de Segur i Salàs de Pallars, així com també productes relacionats amb la natura i el senderisme com són el “5è Llac” i “Vine al Pallars , viu el Jussà”.

El president del Consell Comarcal ha aprofitat la seva visita a la fira per assistir a la presentació de les “Festes del foc del solstici d’estiu als Pirineus” després que aquestes hagin estat declarades a finals del 2015, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Al Pallars Jussà aquesta festa se celebra a la Pobla de Segur cada 17 de juny, vetlla de la diada de la Verge de Ribera, patrona de la localitat.FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.731 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×