LES DONES A ISONA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL PALLAS JUSSÀ CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES A ISONA

El Consell Comarcal del Pallars Jussà va celebrar ahir a Isona l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones al que van assistir representants de diferents entitats de la zona.

L’acte, que va comptar amb la col·laboració de l’ajuntament d’Isona i Conca Dellà i de l’associació de gent gran Sant Antolí d’Isona, la senyora M. Rosa Arimont, veïna d’Isona, va llegir el Manifest del 8 de març Dia Internacional de les Dones.

P1050688

D’altra banda, en la seva intervenció el President del Consell Comarcal, Constantí Aranda, va destacar la voluntat de continuar treballant per avançar cap a la igualtat d’oportunitats entre les persones i donar suport a aquelles accions que aposten per un model de ciutadania que garanteixi el reconeixement, l’apoderament i participació activa de les dones.

Durant l’acte s’ha presentat el curtmetratge “Luisa no está en casa” dirigit per Celia Rico Clavellino i protagonitzat per Asunción Balaguer, Fernando Guillen i Maria Alfonsa Rossa. A la Luisa se li ha espatllat la rentadora. El desastre inicial que suposarà per a la seva llar aquesta avaria s’acabarà convertint en la coartada perfecta per a trencar amb la seva lenta quotidianitat. Però per al seu marit, l’absència de rentadora implicarà una absència encara més important: la Luisa ja no és a casa complint amb la seva condició de mestressa i esposa submisa. La Luisa, amb el seu silenci, reprodueix un vell mecanisme, el del consentiment.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.058 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×