Romànic Musical a l’església de Sant Blai de Les amb el Trio Constanza

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Romànic Musical a l’església de Sant Blai de Les amb el Trio Constanza

 · Aquest acte començarà amb un vídeo d’explicació i contextualització de l’església i continuarà amb el concert

· El Trio Constanza està format per Natalia Borysyuk al violí, Edmon Bosch al violoncel i Melani Mestre al piano

Com cada divendres durant el mes d’agost arriba una nova visita i concert del cicle d’estiu del Romànic Musical, organitzat pel Conselh Generau d’Aran iFoment Torisme Val d’Aran, amb la col·laboració de l’Arxiprestat de la Val d’Aran.

Avui, a les 22 hores, l’església Santa Blai de Les acollirà aquesta activitat cultural amenitzada per la música del Trio Constanza.

Aquest acte començarà amb la projecció d’un vídeo, realitzat amb l’ajuda de la historiadora Elisa Ros, que conté la descripció i contextualització de l’església, una explicació que serveix per facilitar informació sobre el pas del temps i com ha afectat al monument i el seu entorn.

A continuació, tindrà lloc el concert ofert pel Trio Constanza, format perNatalia Borysyuk al violíEdmon Bosch al violoncel i Melani Mestre al piano.

Creat l’any 2018, a la seu de l’Acadèmia Internacional de Música de Barcelona, el Trio Constanza neix amb la voluntat d’aproximar el repertori català i espanyol d’autors poc coneguts en el marc de programes que recreen el concert com un fet únic, original i irrepetible. El seu programa per aquesta nit inclou les següents peces

–        Fritz Kreisler – “Vienesse Miniature March”-        Enrique Fernández Arbós – “Tres peces op.1”: “Bolero”, “Habanera” & “Seguidillas”-        Antonio Vivaldi – “Hivern”, de les 4 estacions-        Melani Mestre – “Violintango Concerto”: Adagio-        Tomás Bretón – “Polo gitano” & “Scherzo Andaluz”, de “Quatre peces espanyoles”-        Carles Cases – “Trio”

Les amb el Trio Constanza
Romànic Musical a l’església de Sant Blai de Les amb el Trio Constanza

Notícies Val d’Aran

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 223 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×